Dyrehavsbakken 2013

 

Far og mor var lige kommet hjem fra sommerferie i Frankrig med jer, da det blev vores tur til at nyde jer.

 

Måske trængte far og mor også til en time eller to alene.

 

Vi havde besluttet os for, at dagen skulle være vores Dyrehavsbakken-dag. Per var ikke meget for at begive sig afsted, idet det småregnede en anelse, men heldigvis holdt regnen hurtigt op, og vi fik det bedste Bakken-vejr, man kunne forestille sig. Ikke for varmt, ikke for koldt.

 

Det blandede vejr havde dog ikke afholdt andre mennesker fra at få den samme idé, som vi havde fået, så der var LANGE køer alle vegne.

 

Det helt store for os gamle, var at opleve, at I begge to i stigende omfang gerne ville prøve de forskellige forlystelser selv. Farmor er i det store og hele kun med for at vedligeholde evnen, hvis nu hun skulle få brug for den igen. Vi var alle tre meget begejstrede for De Vilde Mus. I råbte og skreg, og farmor råbt Halleluja. Desværre måtte Elias ikke styre radiobilen, og han var ikke tilfreds med farmors kørsel, idet farmor ikke i tilstrækkeligt omfang ville overhale og bule ind i de andre. Elias' tålmodighed var opbrugt, da farmor ikke kunne finde bremsen. Nå, det bliver bedre næste gang.

 

Inden vi skulle spise, svømmede vi en lille tur. Mest farmor, for efter Frankrigs-turen, tror jeg nok, at I syntes, at vandet i Danmark er for koldt.

 

Hjemme spiste vi muslinger (en dyreart, som far og mor introducerede jer til på øen Mors ved oldemors sommerhus). Vi fik tapas, som farmor aldrig har prøvet at lave før. De smagte virkelig godt.

 

Da I gik i seng med en god gang guf, var I mere end trætte. Det var farmor og Per også for den sags skyld.

 

Den næste morgen havde der været tale om, at Esther kunne komme med farmor ud for at ro i en robåd. Da Esther hørte, at hun skulle ud af sengen kl. 6 for at møde kl. 6.45. trak rædslen sine spor i ansigtet. NEJ TAK. Farmor tog så på rotur, og I sov sødeligen, da hun kom tilbage.

 

I ville ikke i vandet om morgenen, men blot lulle lidt i sengen. Lidt over middag kørte farmor jer hjem til Bakkevej, hvor far og mor ventede. Dejligt at hae så skønne børnebørn.

 

- og klik for et par filmklip:
Film 1 Film 2

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11